محل تبلیغات شما


وکیل کیفری برای جرم غصب عناوین و مشاغل دولتی


چنانچه به دنبالوکیل خوب برای جرم غصب عنوان و مشاغل دولتی هستید، این مجموعه حرفه خود را در این راستاقرار داده است.

چنانچه نمی‌دانید چگونه ازحقتان دفاع کنید و یا اطلاعی ندارید که در شهرتان وکیل متخصص جرم غصب عناوین ومشاغل دولتی چه شخصی است، می‌توانید در هر شهری که هستید، با شماره‌های09129170468 و 09151026897 و 09139153432 و 09026220322 و 02122221663 و۰۵۱۳۶۱۴۴۶۴۵ تماس حاصل فرمایید و تا با کارشناسان ما مشاوره داشته باشید.

شما از طریق این مقاله می‌توانید مراحل صفر تا صد شکایت ازغصب عناوین و مشاغل دولتی و اینکه این جرم به چه معناست، را مطالعه فرمایید وهمچنین می‌توانید مشاوره حقوقی تلفنی رایگان در خصوص این جرم با شماره‌های اعلامشده داشته باشید.

-       جرم غصب عنوان به چه معناست؟

جرم غصب عنوان مربوط به زمانی است که شخصی در حرفه‌ای دولتیدخالت کند یا خود را با آن شغل معرفی نماید. قانون‌گذاربرای جلوگیری از سوءاستفاده برخی از اشخاص از عناوین و مشاغل دولتی و اینکه کسینتواند با استفاده از یک شغل و مقام دولتی، از دیگران ی نماید، هرگونهسوءاستفاده و حتی دخالت در مشاغل دولتی را جرم محسوب کرده است.

-      چه شغل‌هایی،دولتی هستند؟

مشاغل دولتی شغل‌هایی هستند که مشمول بودجهعمومی و دولتی می‌شوند و کسانی که این شغل‌ها را دارند،  منصب و اعتبار شغلی خود را از قانون‌گذار به آن‌هاداده شده است. این مشاغل اعم از عناوین و مشاغل کشوری، لشکری و انتظامی هستند.

-      جرمغصب عنوان چه ویژگی‌هایی دارد؟

برای اینکه غصب عنوان به عنوان جرمشناخته شود، باید سه عنصر قانونی، مادی و معنوی داشته باشد که این عناصر عبارتنداز:

 

 

-      درکدام قوانین جرم غصب عنوان و مشاغل دولتی آمده است؟

عنصر قانونی این جرم این است که درمواد555 تا 557 قانون مجازات اسلامی (بخش تعزیرات، فصل هشتم) در مورد جرم غصب عنوان ومشاغل دولتی صحبت شده است. همچنین، مواد 529 و 530 قانون مجازات اسلامی و  ماده 61 قانون ثبت اختراعات، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری مصوب1386، در مورد جعل برند و طرح‌های تجاری اشخاص صحبت کرده است. علاوه بر آن، مادهواحده قانون مجازات استفاده غیرمجاز از عناوین علمی مصوب 1388 نیز سوءاستفاده ازعناوین دانشگاهی و علمی؛ ماده 55 قانون وکالت مصوب 1315 تظاهر در وکالت؛ ماده 32قانون مطبوعات 1364سوءاستفاده از مقام مدیر مسئول بودن یک نشریه؛ قانون مربوط بهمقررات امور پزشکی و دارویی و مواد خوردنی و آشامیدنی اشتغال در امر پزشکی و قانونتعزیرات حکومتی امور بهداشتی و درمانی مصوب 1367 دخالت در حرفه پزشکی را مشمولماده 555 قانون مجازات اسلامی دانسته است.

-      اگرکسی خودش را مامور پلیس معرفی کند، آیا جرم انجام داده است؟

عنصر مادی جرم غصب عنوان براساس ماده555 قانون مجازات اسلامی این است که شخص بدون سمت رسمی یا اذن از طرف دولت خود رادر مشاغل دولتی اعم از کشوری یا لشگری و انتظامی که از نظرقانون مربوط به او نبودهاست، دخالت دهد یا معرفی نماید و یا برای دخالت یا معرفی خود در مشاغل مزبور، سندیجعل کرده باشد.» در این صورت، جرم انجام داده و مجازات می‌شود.

-      اگرکسی در یک ئتائر خیابانی از لباس پلیس استفاده کند، آیا مجرم است؟

یکی دیگر از عناصر مادی جرم غصب عنوانبراساس ماده 556 قانون مجازات اسلامی این است که بدون مجوز و به صورت علنی لباس‌هایرسمی ماموران نظامی یا انتظامی جمهوری اسلامی ایران یا نشان‌ها، مدال‌ها یا سایرامتیازات دولتی را بدون تغییر یا با تغییر جزئی که‌ موجب اشتباه شود مورد استفادهقرار دهد.» یعنی شخاص باید قصد سوء استفاده و ی را داشته باشد امابراساس تبصره همین ماده اگر استفاده از البسه و اشیای مذکور در این ماده در اجرای‌هنرهای نمایشی.» مثل تئاتر، فیلم و . باشد، قابل مجازات نخواهد بود و شخص مجرمنیست.

برای ارتباط با بهترین وکیل جرم غصب عناوین ومشاغل دولتی در سامانه وکیل نوین، با شماره‌های اعلام‌شده تماس بگیرید.

-      اگرشخصی خودش را مامور خارجی معرفی کند ولی مشخص شود که مامور نبوده، آیا مجرم است؟

عنصر مادی دیگر جرم غصب عنوان و مشاغلدولتی که در ماده 557 قانون مجازات اسلامی آمده است، این است که شخص علنی و بهصورت غیر مجاز لباس‌های رسمی یا متحدالشکل ماموران کشورهای بیگانه یا نشان‌ها یامدال‌ها یا سایر امتیازات دولت‌های خارجی در ایران را مورد استفاده قرار دهد. »اما این عمل زمانی جرم است که همان کشوری که از آن سوءاستفاده شده، متقابلا برایایران هم چنین سوءاستفاده‌ای را جرم بداند و یا در نظم عمومی ایران اختلال ایجادشود.

-      اگرشخصی خودش را هیئت علمی دانشگاه معرفی کند ولی مشخص شود که دروغ گفته، آیا مجرماست؟

براساس ماده واحده قانون مجازاتاستفاده غیرمجاز از عناوین علمی مصوب 1388، استفاده از عناوین علمی دكتر، مهندس ومانند این‌ها كه شرایط اخذ آن مطابق قوانین و مقررات مربوط تعیین می‌شود، توسطهرفرد برای خود مستم داشتن مدرك معتبر از مراكز علمی و دانشگاهی داخلی و یاخارجی مورد تایید رسمی وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری یا بهداشت، درمان وآموزش پزشكی و شورای عالی انقلاب فرهنگی است. مرتكبین استفاده غیرمجاز از عناوینعلمی مذكور به مجازات ماده 556 فصل هشتم كتاب پنجم قانون مجازات اسلامی محكومخواهند شد.‏»

تبصره: استفاده غیرمجاز از عناوینفوق شامل استفاده در مكاتبات اداری یا در تبلیغ عمومی از طریق وسایل ارتباط جمعیمانند رادیو، تلویزیون، رومه، مجله، تارنما (سایت) یا نطق در مجامع یا انتشاراوراق چاپی یا خطی خواهد بود.»‏

-      اگرشخصی خودش را مسئول یک رومه معرفی کند ولی بعدا دروغ او مشخص شود، چه جرمیانجام داده است؟

براساس ماده 32 قانون مطبوعات 1364، هرکس در نشریه‌ایی خود را برخلاف واقع صاحب پروانه انتشار یا مدیرمسئول معرفی کند یابدون داشتن پروانه به انتشار نشریه مبادرت کند، طبق نظر حاکم شرع با وی رفتارخواهد شد. مقررات این ماده شامل دارندگان پروانه و مدیران مسوولی که سمت های مزبوررا طبق قانون از دست داده‌اند، نیز می‌شود.»

-      آیاکسی که در شغل وکالت دخالت کند، هم مجرم خواهد بود؟

براساس ماده 55 قانون وکالت مصوب 1315،وکلای معلق و اشخاص ممنوع الوکاله و به طور کلی هر شخصی که دارای پروانه وکالتنباشد از هرگونه تظاهر و مداخله در امر وکالت دادگستری ممنوع است اعم از اینکهعناوین تدلیس از قبیل مشاور حقوقی و غیره اختیار کند یا اینکه به وسیله شرکت وسایر عقود یا عضویت در موسسات خود را اصیل دعوی قلمداد کند به حبس تا شش ماه محکومخواهد شد.»

-       شخصی که پزشک نیست ولی مطب باز کرده واقدام به طبابت و گرفتن حق ویزیت‌های گران می‌کند، مرتکب چه جرمی شده است؟

براساس قانون مربوط به مقررات امورپزشکی و دارویی و مواد خوردنی و آشامیدنی اشتغال در امر پزشکی، داروسازی،دندانپزشکی و. غصب عناوین و مشاغل محسوب و مرتکب علاوه بر تعطیل کار به حبس وجریمه محکوم می شود. همچنین استفاده از عناوین مجعول و خلاف حقیقت روی تابلوی مطبو سرنسخه و. ممنوع و مرتکب علاوه بر جزای نقدی به مجازات حبس نیز محکوم می‌شود.»بر مبنای قانون تعزیرات حکومتی امور بهداشتی و درمانی مصوب 1367، اعمالی همچونایجاد موسسات پزشکی غیرمجاز توسط افراد غیرمتخصص و به کارگیری صاحبان حرفه هایپزشکی و پیراپزشکی فاقد مجوزهای قانونی و تولید دارو بدون پروانه ساخت یا مجوز وتاسیس غیرقانونی داروخانه و نظایر این‌ها.» ممنوع گردیده است.

-       اگر شخصی نداند لباس یا علامتی که استفاده کرده است، ازنشان‌های دولتی است، ربا است، آیا مجرم است؟

عنصرمعنوی جرم غصب عنوان و مشاغل دولتی این است که شخص از همان ابتدا با علم به اینکهاین لباس‌ها یا عناوین دولتی هستند (سوءنیت عام)، از روی عمد و قصد بخواهد از آن‌هاسوءاستفاده کند (سوءنیت خاص).

پرونده‌هایکیفری نیاز به وکیل متخصص کیفری دارد. در این راستا وکیل نوین بر آن شد که وکیلمتخصص جرم غصب عنوان و مشاغل دولتی را شناسایی کرده و به شما عزیزی که درگیرپرونده کیفری غصب عنوان هستید، معرفی نماید.

-       شکایت از جرم غصب عنوان چطوری باید نوشته شود؟

برای سهولت در شکایت از جرم غصب عنوان و مشاغل دولتی، وکیلجرم غصب عنوان و مشاغل دولتی نمونه فرم شکواییه را در ادامه آورده است که به اینشرح است:

 

-       برای اینکه جرم غصب عنوان را بتوان ثابت کرد، از چه مدارکیباید استفاده نمود؟

شاکییا دادستان می‌توانند  از شهادت شهود،استشهادیه محلی، اقرار خود متهم یا علم قاضی به عنوان دلیل و مدرک استفاده نماید.همچنین، مدارک جعل شده نیز به عنوان مستند می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرند.

-       برای شکایت از جرم غصب عنوان و مشاغل دولتی باید به کجامراجعه کرد؟

شاکی یا دادستان باید در دادگاه کیفری محل وقوع جرم شکایتکیفری کند. همچنین، می‌تواند از طریق کلانتری اقدام کرده و کلانتری پس از انجامتحقیقات ابتدایی مانند اظهارات شهود و . گزارشی تهیه کرده و به بازپرس دادسراارسال می‌کند.

-       رسیدگی در دادسرا:

اینشکایت پس از ثبت شکواییه توسط شاکی، توسط معاونت ارجاع به یکی از شعب بازپرسیدادسرا ارسال می شود. دفتردار پس از وصول شکواییه آن را ثبت و پرونده را نزدبازپرس پرونده ارسال می کند. بازپرس پرونده نیز پس از بررسی محتویات شکایت طرحشده، دستور احضار دو طرف دعوای کیفری را به دفتردار خود می‌دهد. در ادامه احضاریهتوسط مدیر دفتر شعبه بازپرسی تنظیم و برای دو طرف ارسال می‌شود. هر دو طرف دعوایکیفری، روز رسیدگی در شعبه بازپرسی حضور می یابند و شاکی پرونده شکایت مندرج درشکواییه خود را دوباره مطرح می کند. در مقابل، شخص متهم، نیز ارتکاب جرم را از سویخود نسبت به شاکی پرونده انکار می کند؛ اما شاکی دعوا شواهد یا مدارکی را برایاثبات موضوع مجرمانه در جلسه رسیدگی دادسرا حاضر می‌کند. متهم پرونده نیز در دفاعممکن است ایراداتی را به شاهد وارد کند که در این صورت دادگاه باید به این ایراداترسیدگی نماید.

-       رسیدگیدر دادگاه:

ممکناست شاکی پرونده از قرار صادره به دادگاه کیفری دو شکایت کند. با ارسال پرونده بهمجتمع قضایی، پرونده از سوی معاونت ارجاع به یکی از شعب دادگاه‌های کیفری ارسال می‌شود.قاضی دادگاه کیفری نیز پرونده را مطالعه می کند و دستور تعیین وقت جلسه رسیدگی میدهد. زمان رسیدگی به شاکی و متهم در قالب یک اخطاریه ارسال می‌شود. در روز جلسهرسیدگی، شاکی و متهم در جلسه رسیدگی دادگاه حاضر می‌شوند. شاکی، دلایل خود را ارئهمی کند و در قابل متهم نیز دفاعیات خود را اظهار می دارد. قاضی ضمن شنیدن بهاظهارات دو طرف و بررسی مدارک و دفاعیات دو طرف تصمیم لازم را می گیرد. اینکهمدارکی که شاکی ارائه می کند تا چه اندازه معتبر باشد، به رای و نظر قاضی بستگیدارد در نهایت، ممکن است قاضی قرار صادره در دادسرا را استوار بداند یا اینکه آنرا رد نماید.

-       جرم غصب عنوان چه مجازاتی دارد؟

براساسماده 555 قانون مجازات، هرکس از شغل دولتی سوءاستفاده کند، به حبس ‌از شش ماه تادو سال محکوم خواهد شد و اگر سندی را در این زمینه جعل کرده باشد، مجازات جعل همخواهد داشت.» براساس ماده 556 اگر از لباس یا نشان‌های دولتی استفاده کند، درصورتی که عمل او به‌موجب قانون دیگری مستم مجازات شدیدتری نباشد به حبس ازسه ماهتا یک سال و یا جزای نقدی از یک میلیون و پانصد هزار ریال تا شش میلیون ریال محکومخواهد شد.»

وکیل نوین؛ سایت معرفی وکیلتخصصی در کشور

وکیل نوین با گروه وکلا در کشور با تخصصی کردنپرونده‌ها گام مهمی در جهت موفقیت در دادگاه‌ها برداشته است، با تماس و مراجعه هرشهروند ایرانی  به شماره‌های اعلام شده بلافاصله تشکیل پرونده گردیده و وکیل متخصصدر آن حیطه متناسب با نوع پرونده شما معرفی می‌گردد .در حین روندپرونده به پیگیری‌های مختلف توسط وکلا و کارشناسان دیگر نظرسنجی‌هایی صورت می‌پذیردکه در صورت عدم رضایت شما مجددا با وکیل دیگری به رایگان مشاوره می‌نمایید، اینامر باعث می‌شود علاوه بر تسریع در روند پرونده وکیل معین شده دارای تجارب بالا و پاسخگویی مناسببه موکل را دارا باشد .

 

بهترین وکیل ملک + معرفی وکیل امور ملکی

وکیل ازدواج موقت در مشهد

وکیل جرایم رایانه ای

جرم ,غصب ,دولتی ,مشاغل ,       ,عناوین ,جرم غصب ,غصب عنوان ,مشاغل دولتی ,و مشاغل ,خود را ,قانون مجازات اسلامی ,قانون تعزیرات حکومتی ,مجازات استفاده غیرمجاز ,واحده قانون مجازات

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Judy's blog se آموزش تخته نرد مدرن ♥پســرحـــــوا♥ هر چی بخوای zokawinfi جزوات دکتری کشاورزی و منابع طبیعی 99 مسجد جامع شهرک ابوذر غفاری - کانون فرهنگی و هنری رایة المهدی trowinundres خرید پشه بند و آفتاب گیر خودرو پراید پژه پیکان سمند تیبا رانا 2020