محل تبلیغات شما


وکیل متخصص جرم تخریب


وکیل متخصص جرم تخریب در سامانه وکیل باتسلط بر قوانین و مقررات جزایی در زمینه پرونده تخریب آماده پاسخگویی به سوالاتشما توسط مشاوره آنلاین، مشاوره تلفنی و مشاوره حضوری می‌باشد.

چنانچه نمی‌دانید چگونهاز حقتان دفاع کنید و یا اطلاعی ندارید که در شهرتان وکیل متخصص جرم تخریب چه شخصیاست، می‌توانید در هر شهری که هستید، با شماره‌های 09129170468 و 09151026897 و09139153432 و 09026220322 تماس حاصل فرمایید.

تخریب اموال غیر از جمله‌ی این رفتارهایخشونت‌آمیز است که قانون‌گذار برای حمایت از اشخاص آن را جرم‌انگاری کرده است. درادامه به بررسی این جرم می‌پردازیم.

-         چه جرمی، جرم تخریب محسوب می‌شود؟

وقتی از جرم تخریب صحبت می‌شود، منظور این است که شخصی بهطور عمدی مالی را که متعلق به دیگری است، خراب کند، از بین ببرد یا به آن خسارتیوارد کند. در این صورت، شخص آسیب دیده می‌تواند طبق شرایطی بابت خسارتی که به اووارد شده، به دادگاه شکایت کیفری کند.

-      اگر بخواهمماشین خودم را آتش بزنم، آیا مرتکب جرم شدم؟

تخریب مال دیگری: مالی که تخریب می‌شود،باید متلق به شخص دیگری (اعم از شخص حقیقی یا حقوقی) باشد. بنابراین، اشخاص می‌توانندهرنوع تصرفی در اموال خود حتی تخریب داشته باشند، ولی نسبت به اموال دیگران چنینحقی ندارند (براساس اصل 40 قانون اساسی).

-       آیا می‌توان از جرم تخریب شکایت حقوقیهم کرد؟

تخریب کنندهعلاوه بر اینکه جرم انجام داده و از نظر جنبه عمومی جرم باید مجازات شود، از لحاظخسارتی هم که وارد کرده باید طبق قاعده تسبیب و اتلاف، مسئول است و باید خسارت راجبران کند. طبق این فواعد، هرکس خسارتی به دیگری وارد کند باید آن را جبران کند.

 

 

-       برای شکایت از جرم تخریب باید به کجا مراجعه کنم؟

شخص آسیب دیده باید در دادگاه عمومی محلوقوع جرم شکایت کیفری کند.

رسیدگی در دادسرا:

این شکایت پس از ثبت شکواییه توسط شاکی(صاحب مال آسیب دیده)، توسط معاونت ارجاع به یکی از شعب بازپرسی دادسرا ارسال میشود. دفتردار پس از وصول شکواییه آن را ثبت و پرونده را نزد بازپرس پرونده ارسالمی کند. بازپرس پرونده نیز پس از بررسی محتویات شکایت طرح شده، دستور احضار دو طرفدعوای کیفری را به دفتردار خود می دهد. در ادامه احضاریه توسط مدیر دفتر شعبهبازپرسی تنظیم و برای دو طرف ارسال می شود. هر دو طرف دعوای کیفری، روز رسیدگی درشعبه بازپرسی حضور می یابند و شاکی پرونده شکایت مندرج در شکواییه خود را دوبارهمطرح می کند. در مقابل، متهم (آسیب وارد کننده) نیز ارتکاب جرم را از سوی خود نسبتبه شاکی پرونده انکار می کند؛ اما شاکی دعوا شواهد یا مدارکی را برای اثبات موضوعمجرمانه در جلسه رسیدگی دادسرا حاضر می کند. متهم پرونده نیز در دفاع ممکن استایراداتی را به شاهد وارد کند که در این صورت دادگاه باید به این ایرادات رسیدگینماید.

 رسیدگیدر دادگاه:

ممکن است شاکی پرونده از قرار صادره بهدادگاه کیفری شکایت  کند. با ارسال پروندهبه مجتمع قضایی، پرونده از سوی معاونت ارجاع به یکی از شعب دادگاه های کیفری ارسالمی شود. قاضی دادگاه کیفری نیز پرونده را مطالعه می کند و دستور تعیین وقت جلسهرسیدگی می دهد. زمان رسیدگی به شاکی و متهم در قالب یک اخطاریه ارسال می‌شود. درروز جلسه رسیدگی، شاکی و متهم در جلسه رسیدگی دادگاه حاضر می‌شوند. شاکی، دلایلخود را ارئه می کند و در قابل متهم نیز دفاعیات خود را اظهار می دارد. قاضی ضمنشنیدن به اظهارات دو طرف و بررسی مدارک و دفاعیات دو طرف تصمیم لازم را می گیرد.اینکه مدارکی که شاکی ارائه می کند تا چه اندازه معتبر باشد، به رای و نظر قاضیبستگی دارد در نهایت، ممکن است قاضی قرار صادره در دادسرا را استوار بداند یااینکه آن را رد نماید.

 

برای ارتباط با وکیلمتخصص جرم تخریب در سامانه وکیل نوین، با شماره‌های اعلام‌شده تماس بگیرید.

 

 

 

بهترین وکیل ملک + معرفی وکیل امور ملکی

وکیل ازدواج موقت در مشهد

وکیل جرایم رایانه ای

جرم ,تخریب ,کند ,پرونده ,دادگاه ,شاکی ,جرم تخریب ,می کند ,وکیل متخصص ,دو طرف ,متخصص جرم

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Gerald's style sleepdulecbu Charlene's life پارک های جنگلی دزفول وب لژیون یکم مسافر محسن اصغری trigesnitko suntajohndo keinavoltu courtlawntucu perbucomme