محل تبلیغات شما

وکیلبرای جرم ورود به عنف


چنانچهبه دنبال وکیل خوب برای جرم ورود به عنف و مجازات قانونی آن هستید، این مجموعهحرفه خود را در این راستا قرار داده است.

چنانچه نمی‌دانید چگونه از حقتان دفاع کنید و یا اطلاعی ندارید که درشهرتان وکیل متخصص جرم ورود به عنف چه شخصی است، می‌توانید در هر شهری که هستید،با شماره‌های 09129170468 و 09151026897 و 09139153432 و 09026220322 تماس حاصلفرمایید تا با کارشناسان ما مشاوره آنلاین داشته باشید.

-      جرم ورود به عنف یعنی چه؟

جرم ورود به عنف زمانی است که به زور (با قهر وغلبه) و غیرقانونی وارد منزل دیگری شوند (ماده 691 قانون مجازات اسلامی). فرقی نمی‌کندکه آن خانه حصاری داشته باشد یا نداشته باشد. همچنین، فرقی نمی‌کند که صاحبت خانهو اشخاص درون منزل مقاومتی کرده باشند یا نکرده باشند، مهم این است که شخص به طورغیرقانونی و با زور و اجبار وارد منزل دیگری شود و هرچند صاحب منزل اخطار خروجداده باشد ولی با اجبار درون خانه بماند، جرم ورود به عنف اتفاق می‌افتد و مجازاتدارد.

سامانه وکیلنوین بادارا بودن وکلای مختلف در سراسر کشور جهت معرفی بهترین وکیل جرم ورود به عنفاقدامات تخصصی انجام می‌دهد.

-      آیا شکستن درب یا پنجره‌ها موقع ورود غیرقانونی به منزل،جرم ورود به عنف است؟

اگر شخصی که به زور وارد منزل دیگری شود، درهمین حین درب یا پنجره‌ای را بشکند یا خسارتی به اشیاء وارد کند، جرم ورود به عنف(نسبت به اشیاء) مادی اتفاق افتاده و علاوه بر اینکه مجازات جرم ورود به عنف رادارد، باید خسارات وارد شده نیز پرداخته شود.

اما اگر خسارتی وارد نشود مثلا شخص از رویدیوار وارد منزل دیگری شود یا کلید بیندازد و وارد شود، جرم ورود به عنف (نسبت بهاشیاء) معنوی اتفاق افتاده و دارای مجازات می‌باشد.

-      ورود شخص با سلاح به منزل دیگری، آیا جرم ورود به عنف است؟

براساس ماده 691 قانون مجازات، اگر اشخاصی کهبا زور و اجبار وارد منزل دیگری می‌شوند، دو نفر به بالا باشند و دارای سلاحیباشند، از مواردی که مجازات تشدید (شدیدتر) می‌شود و حبس آن‌ها از یک سال تا سهسال خواهد بود.

-      برای شکایت از شخصی که به زور وارد منزل دیگری شده، به کجاباید مراجعه کرد؟

برایجرم ورود به عنف باید شکایت کیفری کرد یعنی شاکی (صاحب خانه) باید در دادگاه عمومیمحل وقوع جرم، شکایت کیفری کند. همچنین، می‌تواند از طریق کلانتری اقدام کرده وکلانتری پس از انجام تحقیقات ابتدایی مانند اظهارات شهود و . گزارشی تهیه کرده وبه بازپرس دادسرا ارسال می‌کند.

-      رسیدگی دردادسرا:

اینشکایت پس از ثبت شکواییه توسط شاکی (صاحب خانه)، توسط معاونت ارجاع به یکی از شعببازپرسی دادسرا ارسال می شود. دفتردار پس از وصول شکواییه آن را ثبت و پرونده رانزد بازپرس پرونده ارسال می کند. بازپرس پرونده نیز پس از بررسی محتویات شکایت طرحشده، دستور احضار دو طرف دعوای کیفری را به دفتردار خود می‌دهد. در ادامه احضاریهتوسط مدیر دفتر شعبه بازپرسی تنظیم و برای دو طرف ارسال می شود. هر دو طرف دعوایکیفری، روز رسیدگی در شعبه بازپرسی حضور می یابند و شاکی پرونده شکایت مندرج درشکواییه خود را دوباره مطرح می کند. در مقابل، متهم (شخصی که با قهر و غلبه واردمنزل شده) نیز ارتکاب جرم را از سوی خود نسبت به شاکی پرونده انکار می کند؛ اماشاکی دعوا شواهد یا مدارکی را برای اثبات موضوع مجرمانه در جلسه رسیدگی دادسراحاضر می کند. متهم پرونده نیز در دفاع ممکن است ایراداتی را به شاهد وارد کند کهدر این صورت دادگاه باید به این ایرادات رسیدگی نماید.

-       رسیدگیدر دادگاه:

ممکناست شاکی پرونده از قرار صادره به دادگاه کیفری شکایت  کند. با ارسال پرونده به مجتمع قضایی، پروندهاز سوی معاونت ارجاع به یکی از شعب دادگاه های کیفری ارسال می شود. قاضی دادگاهکیفری نیز پرونده را مطالعه می کند و دستور تعیین وقت جلسه رسیدگی می دهد. زمانرسیدگی به شاکی و متهم در قالب یک اخطاریه ارسال می‌شود. در روز جلسه رسیدگی، شاکیو متهم در جلسه رسیدگی دادگاه حاضر می‌شوند. شاکی، دلایل خود را ارئه می کند و درقابل متهم نیز دفاعیات خود را اظهار می دارد. قاضی ضمن شنیدن به اظهارات دو طرف وبررسی مدارک و دفاعیات دو طرف تصمیم لازم را می گیرد. اینکه مدارکی که شاکی ارائهمی کند تا چه اندازه معتبر باشد، به رای و نظر قاضی بستگی دارد در نهایت، ممکن استقاضی قرار صادره در دادسرا را استوار بداند یا اینکه آن را رد نماید.

برای ارتباط با بهترین وکیل جرم ورود به عنف در سامانه وکیل نوین، باشماره‌های اعلام‌شده تماس بگیرید.

-       جرم ورود به عنف چه مجازاتی دارد؟

براساس ماده 691 قانون مجازات اسلامی، هر کس به قهر و غلبه داخل ملکی شودکه در تصرف دیگری است اعم از آنکه محصور باشد یا نباشد یا در ابتدای ورود به قهر وغلبه ‌نبوده ولی بعد از اخطار متصرف به قهر و غلبه مانده باشد، علاوه بر رفع حسب مورد به یک تا شش ماه حبس محکوم می‌شود. هر گاه مرتکبین ‌دو نفر یا بیشتر بودهو لااقل یکی از آن‌ها حامل سلاح باشد به حبس از یک تا سه سال محکوم خواهند شد.»

 

بهترین وکیل ملک + معرفی وکیل امور ملکی

وکیل ازدواج موقت در مشهد

وکیل جرایم رایانه ای

جرم ,عنف ,پرونده ,منزل ,کند ,شاکی ,ورود به ,به عنف ,جرم ورود ,وارد منزل ,می کند

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گالری عکس پیکس بی پیکس : بروزترین وبلاگ عکس ایران |pixBpix| خاطرات کاکایوسف luftrolefi suddenly ماشین آلات تزریق پلاستیک | machinist دست نوشته های یک ایرانی آزاد پایگاه اطلاع رسانى مهدی مددی گرده نمایندگی گلپایگان تریبون آزاد ابومسلمی ها روتن کار