محل تبلیغات شما

شکایت از وکیل + جرم تظاهر به وکالت ومداخله در آن

حرفه وکالت از جمله حرفه‌های تخصصی استکه هر کسی نمی‌تواند آن را انجام بدهد. اما گاهی برخی از افراد سودجو در این امردخالت می‌کنند و باعث می‌شوند که حقوق افراد ضایع شود. سامانه وکیل نوین به طورتخصصی با استفاده از بهترین وکلا می‌تواند پیگیر حق و حقوقات افرادی باشند که گیرافراد سودجو افتادند.

چنانچه نمی‌دانید چگونهاز حقتان دفاع کنید و یا اطلاعی ندارید که در شهرتان وکیل متخصص جرم تظاهر بهوکالت چه شخصی است، می‌توانید در هر شهری که هستید، با شماره‌های 09129170468 و09151026897 و 09139153432 و 09026220322 و 02122221663 و ۰۵۱۳۶۱۴۴۶۴۵ تماس حاصلفرمایید تا با کارشناسان ما مشاوره داشته باشید.

-       آیا امکان دارد کسی که وکیل نیست، کار وکالتی انجام بدهد؟

گاهی این امکان وجود دارد که اشخاصی کهاز حرفه وکالت ممنوع هستند مثل وکلای معلق شده یا اشخاصی که پروانه وکالت ندارند،در حرفه وکالت دخالت کرده و خود را وکیل معرفی می‌کنند تا بتوانند حق‌الوکالههنگفتی بگیرند اما در مقابل نمی‌تواند کار مثبتی برای موکل خود انجام بدهند و حق وحقوقات او را ضایع می‌کنند.

-       چه زمانی می‌توان فهمید که شخص واقعا وکیل نیست و تظاهر بهوکالت کرده است؟

معمولا اشخاصی که وکیل نباشند، نمی‌توانندوارد دادگاه یا مراجع قضایی بشوند چون وکلا باید برای هر پرونده و ورود به دادگاهباید تمبر باطل کنند که همین تمبر باطل کردن نشانه این است که شخص واقعا وکیل است.در صورتی که وکیل تمبر باطل نکند، اصلا مجاز به حضور در دادگاه یا مراجع قضایینیست مگر اینکه اقدام به حعل کند که در این صورت هم مجازات جرم تظاهر به وکالت وهم مجازات جرم جعل را دارد.

-       جرم تظاهر به وکالت باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

برای اینکه جرم تظاهر و مداخله در وکالترخ بدهد، باید سه عنصر قانونیف مادی و معنوی وجود داشته باشد که هر یک را جداگانهبررسی می‌کنیم.

-       آیا کسی که وکیل نیست ولی تظاهر به وکالت می‌کند، مجرماست؟

عنصر قانونی جرم تظاهر و مداخله در عملوکالت را ماده 55 قانون وکالت مصوب 1315 تشکیل می­دهد که می‌گوید: وکلای معلق واشخاص ممنوع الوکاله و به طور کلی هر شخصی که دارای پروانه وکالت نباشد از هر گونهتظاهر و مداخله در عمل وکالت ممنوع است اعم از این که عناوین تدلیس از قبیل مشاورحقوقی و غیره اختیار کند یا این که به وسیله شرکت و سایر عقود یا عضویت در مؤسسات،خود را اصیل دعوی قلمداد نماید. متخلف از یک الی شش ماه به حبس تأدیبی محکوم خواهدشد.»

-       چه کسانی نمی‌توانند کار وکالت انجام بدهند؟

یکی از عناصر مادی جرم تظاهر به وکالتاین است که اشخاصی که ممنوع از وکالت هستند، این حرفه را بخواهند انجام بدهند.اشخاص ممنوع‌الوکاله عبارتند از:

1- براساس اصل 141 قانون اساسی: رئیسجمهور، معاونان رئیس  جمهور، وزیرانو کارمندان دولت.

2-براساس ماده 10 لایحه قانون استقلال کانونوکلای دادگستری مصوب 1332: اتباع خارجه، قضات و مستخدمین دولتی و بلدی و مملکتی و به استثنایاساتید دانشکده حقوق، محجورین و همچنین افراد زیر 25 سال، محکومین به انفصال ابد ازخدمات دولتی، اشخاص مشهور به فساد اخلاق و تجاهر به استعمال مکروه.

3-  براساس ماده 3 قانون راجع به منع مداخلهوزرا و نمایندگان مجلسین و کارمندان در معاملات دولتی و کشوری مصوب 1337

4- براساس بند یک ماده  قانون دفتر اسناد رسمی مصوب 1354: سردفتران ودفتر داران از اتخاذ وکالت دادگستری

5- براساس ماده 8 قانون دیوان عدالتاداری مصوب : رؤسا و اعضای علی البدل و مشاوران و کارمندان دیوان عدالت اداری ازاتخاذ شغل وکالت دادگستری

6- براساس تبصره 4 ماده واحده قانونممنوعیت تصدی بیش از یک شغل مصوب 1373: افراد دارای شغل دولتی از مداخله در عملوکالت دادگستری

7- براساس آیین نامه اجرایی ماده 9 قانونبرنامه سوم توسعه مصوب 1381: اعضای شورای حل اختلاف از اتخاذ عنوان وکیل دادگستریو شغل وکالت

8- براساس ماده 62 مکرر قانون مجازاتاسلامی اصلاحی : محکومین قطعی کیفری در برخی جرایم تعیین شده در قانون به اشتغالوکالت دادگستری

-       به چه اشخاصی پروانه وکالت نمی‌دهند؟

یکی دیگر از عناصر مادی جرم تظاهر ومداخله در وکالت این است که اشخاصی که دارای پروانه وکالت نیستند، تظاهر به وکالتکنند. به اشخاص زیر پروانه وکالت داده نمی‌شود:

1- براساس ماده 2 قانون وکالت مصوب 1315:افراد دارای وکالت اتفاقی هستند.

2- افراد دارای پروانه موضوع ماده 7 قانونبرنامه سوم توسعه اقتصادی و مصوب 1379

3- براساس ماده 4 قانون حمایت قضایی ازبسیج مصوب 1371: کارشناسان حقوقی دفاتر حمایت و خدمات حقوقی قضایی بسیجیان

4- براساس قانون استفاده بعضی از دستگاه­هااز نماینده حقوقی در مراجع و مصوب 1374 و اصلاحیهآن در 1376: نمایندگان حقوقی برخی از دستگاه ها

5- کارشناسان حقوقی موضوع قانون حمایتقضایی از کارکنان دولت و پرسنل نیروهای مسلح مصوب1376

6- نمایندگان حقوقی موضوع ماده 32 قانون آیین دادرسی دیوان عدالت اداری در امر مدنی مصوب1379.

-       آیا می‌توان یک وکیل را از حرفه وکالت معلق نمود؟

از دیگر عناصر مادی جرم تظاهر و مداخلهدر وکالت این است که شخصی که از حرفه وکالت معلق شده است، وکالت نماید. براساسماده 17 لایحه استقلال کانون وکلاء مصوب 1333 ، وکیلی را نمی­توان از شغل وکالت معلقیا ممنوع نمود مگر به موجب حکم قطعی دادگاه انتظامی و وکلای معلق در مدت تعلیق حقدخالت در وکالت دادگستری و امور مربوط به آن را ندارند و در صورت دخالت مشمول جرمموضوع ماده 55 قانون وکالت می­باشد.»

-       اگر شخصی تجربه شخصی خودش را از یک پرونده بگوید، آیا درکار وکالت مداخله کرده است؟

برای اینکه جرم تظاهر و مداخله در وکالترخ بدهد، شخص باید با علم اینکه اطلاعاتی از حرفه وکالت ندارد، به عمد بخواهد کهتظاهر کند که وکیل است (سوءنیت عام) و با این کار حق‌الوکاله دریافت کند و کاریبرای موکل خود انجام ندهد (سوءنیت خاص). بنابراین، اشخاصی که بدون قصد و یا صرفااز روی تجربه صحبتی در مورد فرآیند انجام کار در دادگاه‌ها صحبت می‌کنند، جرمانجام نداده‌اند.

 

-       برای شکایت از جرم تظاهر و مداخله در وکالت باید به کجامراجعه کرد؟

شاکی (فریب‌خورده)باید در دادگاه کیفری محل وقوع جرم شکایت کیفری کند. همچنین، می‌تواند از طریقکلانتری اقدام کرده و کلانتری پس از انجام تحقیقات ابتدایی مانند اظهارات شهود و. گزارشی تهیه کرده و به بازپرس دادسرا ارسال می‌کند.

-       رسیدگی در دادسرا:

این شکایت پس از ثبت شکواییه توسط شاکی،توسط معاونت ارجاع به یکی از شعب بازپرسی دادسرا ارسال می شود. دفتردار پس از وصولشکواییه آن را ثبت و پرونده را نزد بازپرس پرونده ارسال می کند. بازپرس پرونده نیزپس از بررسی محتویات شکایت طرح شده، دستور احضار دو طرف دعوای کیفری را به دفتردارخود می‌دهد. در ادامه احضاریه توسط مدیر دفتر شعبه بازپرسی تنظیم و برای دو طرفارسال می‌شود. هر دو طرف دعوای کیفری، روز رسیدگی در شعبه بازپرسی حضور می یابند وشاکی پرونده شکایت مندرج در شکواییه خود را دوباره مطرح می کند. در مقابل، شخصی کهادعای وکالت کرده، نیز ارتکاب جرم را از سوی خود نسبت به شاکی پرونده انکار میکند؛ اما شاکی دعوا شواهد یا مدارکی را برای اثبات موضوع مجرمانه در جلسه رسیدگیدادسرا حاضر می‌کند. متهم پرونده نیز در دفاع ممکن است ایراداتی را به شاهد واردکند که در این صورت دادگاه باید به این ایرادات رسیدگی نماید.

-       رسیدگیدر دادگاه:

ممکن است شاکی پرونده از قرار صادره بهدادگاه کیفری دو شکایت کند. با ارسال پرونده به مجتمع قضایی، پرونده از سوی معاونتارجاع به یکی از شعب دادگاه‌های کیفری ارسال می‌شود. قاضی دادگاه کیفری نیز پروندهرا مطالعه می کند و دستور تعیین وقت جلسه رسیدگی می دهد. زمان رسیدگی به شاکی ومتهم در قالب یک اخطاریه ارسال می‌شود. در روز جلسه رسیدگی، شاکی و متهم در جلسهرسیدگی دادگاه حاضر می‌شوند. شاکی، دلایل خود را ارئه می کند و در قابل متهم نیزدفاعیات خود را اظهار می دارد. قاضی ضمن شنیدن به اظهارات دو طرف و بررسی مدارک ودفاعیات دو طرف تصمیم لازم را می گیرد. اینکه مدارکی که شاکی ارائه می کند تا چهاندازه معتبر باشد، به رای و نظر قاضی بستگی دارد در نهایت، ممکن است قاضی قرارصادره در دادسرا را استوار بداند یا اینکه آن را رد نماید.

-       مجازات کسی که خود را وکیل معرفی می‌کند ولی وکیل نیست،چیست؟

براساس ماده 55 قانون وکالت مصوب 1315، وکلایمعلق و اشخاص ممنوع الوکاله و به طور کلی هر شخصی که دارای پروانه وکالت نباشد ازهر گونه تظاهر و مداخله در عمل وکالت ممنوع است اعم از این که عناوین تدلیس ازقبیل مشاور حقوقی و غیره اختیار کند یا این که به وسیله شرکت و سایر عقود یا عضویتدر مؤسسات، خود را اصیل دعوی قلمداد نماید. متخلف از یک الی شش ماه به حبس تأدیبیمحکوم خواهد شد.»

 

 

وکیل نوین؛ سایت معرفی وکیل تخصصی در کشور

وکیل نوین با گروه وکلا در کشور با تخصصی کردنپرونده‌ها گام مهمی در جهت موفقیت در دادگاه‌ها برداشته است، با تماس و مراجعه هرشهروند ایرانی  به شماره‌های اعلام شده بلافاصله تشکیل پرونده گردیده و وکیل متخصصدر آن حیطه متناسب با نوع پرونده شما معرفی می‌گردد .در حین روندپرونده به پیگیری‌های مختلف توسط وکلا و کارشناسان دیگر نظرسنجی‌هایی صورت می‌پذیردکه در صورت عدم رضایت شما مجددا با وکیل دیگری به رایگان مشاوره می‌نمایید، اینامر باعث می‌شود علاوه بر تسریع در روند پرونده وکیل معین شده دارای تجارب بالا و پاسخگویی مناسببه موکل را دارا باشد .

 

بهترین وکیل ملک + معرفی وکیل امور ملکی

وکیل ازدواج موقت در مشهد

وکیل جرایم رایانه ای

وکالت ,وکیل ,تظاهر ,جرم ,پرونده ,ماده ,جرم تظاهر ,مداخله در ,و مداخله ,تظاهر به ,به وکالت ,دیوان عدالت اداری ,دارای پروانه وکالت ,تأدیبی محکوم خواهد ,قانون حمایت قضایی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

compsylborgling ستارگان پاپ 1400 KHANDEH bazar amfelapa Keneth's page امادگی ازمون وکالت 98 Lillie's notes glovnelarta روستای گوری اخبار سیاسی