محل تبلیغات شما

وکیلمتخصص مهاجرت


-         اگر فرزندم درکشوری که به آن مهاجرت کردم، به دنیا بیاید، تابعیتش چه خواهد شد؟

طبققانون مدنی ایران، احوال شخصیه هر شخصی تابع قانون کشور متبوعش خواهد بود، به اینمعنی که ولادت، تابعیت، ازدواج و هر چیزی که مربوط به احوال شخصیه اشخاص می‌شود،بر اساس کشور خودشان سنجیده می‌شود. ایران نیز برای تابعیت دادن از سیستم خوناستفاده می‌کند؛ یعنی اشخاصی که پدر یا مادر ایرانی دارند، تابعیتشان ایرانیخواهند بود و فرقی نمی‌کند که در کدام کشور زندگی بکنند یا حتی به دنیا بیایند. بههمین دلیل، ایرانیان مقیم کشورهای دیگر، تابعیت فرزندشان بلاشک ایرانی خواهد بود وبسته به قانون آن کشور، ممکن است تابعیت آن کشور را نیز داشته باشند یعنی دوتابعیتی محسوب شوند. برای مثال قانون کانادا از سیستم خاک استفاده می‌کند یعنی هربچه‌ای که در خاک کانادا به دنیا بیاید، تابعیت کانادایی خواهد داشت فارغ از اینکهملیت مادر یا پدرش کانادایی باشد یا نباشد. بنابراین، اگر یک ایرانی به کانادامهاجرت کند و در آنجا بچه‌دار شود، بچه‌اش هم تابعیت ایران را دارد چون یکی یا هردو والدینش ایرانی هستند و هم تابعیت کانادایی را دارد چون در خاک کانادا به دنیاآمده است.

-         مهاجرت چهتاثیری در حقوق فرد دارد؟

اولینفرضی که برای مهاجرت وجود دارد، این است که شخصی که مهاجرت می‌کند، از کشوری که درآن جزء اکثریت استف در کشور مقیم جزء اقلیت می‌شود. مثلا یک مسلمان شیعه ایرانی کهبه کانادا مهاجرت می‌کند، جزء اقلیت‌های کانادایی محسوب می‌شود در حالی که این شخصدر ایران جزء اکثریت بوده است. براین اساس، مهاجران از یک سری حقوقی که مردم اصلیهمان کشور برخوردارند، محروم می‌باشند. این حقوق بسته به قانون هر کشوری می‌تواندمتفاوت باشد اما عمدتا شامل رسیدن به برخی از مشاغل و یا حق داشتن اموال غیرمنقولمی‌باشد. برای مثال در ایران، مهاجرین افغانستانی یا عراقی حق داشتن اموالغیرمنقول مانند زمین یا خانه را ندارند و یا به برخی از مشاغل مثل قضاوت، نمایندگیمجلس و . نمی‌توانند دست پیدا کنند.

علاوهبر حقوق فردی، مهاجرین از برخی از حقوق شهروندی نیز  محروم هستند. مثلا حق رای و شرکت در انتخاباترا ندارند یا از برخی از خدمات بانکی محروم هستند.

البتهاین حقوق تا زمانی به مهاجران تعلق نمی‌گیرد که مهاجر محسوب شوند و زمانی کهبتوانند شهروند آن کشور شوند، دارای امتیازاتی تقریبا برابر با شهروندان اصلی آنکشور خواهند بود.                       

موسسه حقوقی بین‌المللی راه امید با کادری از حقوق‌دانان و کارشناسانمتخصص در امر مهاجرت و بهره‌مندی از توانایی حقوق‌دانان حقوق بین‌الملل خصوصی درفرآیند اقامت و تابعیت توانسته است به سوالات و مشکلات مهاجرت اشخاص رسیدگی کند.موسسه حقوقی بین‌المللی راه امید در تمامی شهرهای کشور آماده ارائه مشاوره‌هایتخصصی در باب نحوه اخذ اقامت و تابعیت کشورهای مختلف به تمامی هموطنان از هر کجایکشور می‌باشد.

-         آیا اقامت درکشور دیگر به معنای تابعیت است؟

تابعیتو اقامت با یکدیگر متفاوت هستند. تابعیت رابطه‌ای ی، بین‌المللی، داخلی، حقوقیو معنوی بین شخص و کشور متبوعش (کشور محل تولد) است درحالی‌که اقامتگاه هر شخص،مکان معینی از یک کشور است که رابطه‌ای مادی و حقوقی بین آن کشور و شخص ایجاد می‌کند  و فرقی نمی‌کند که شخص چه تابعیتیداشته باشد.

وقتیشخصی در یک کشوری اقامت داشته باشد، به این معنا نیست که تابعیت آن کشور را داردبلکه فقط محل ست و زندگیش آن کشور است. اما اگر چند سال از ست یک شخص در یککشور بگذرد و شخص در آن کشور شغل و زندگی و خانواده هم داشته باشد، می‌تواندتابعیت آن کشور را بگیرد که این مسئله در قانون هر کشوری متفاوت است.

-         پناهندگی چیست؟

پناهندگیزمانی است که یک شخص با امنیت کامل نتواند در کشور خودش زندگی کند یعنی خطر جانییا مالی در کشور خودش داشته باشد و آواره محسوب شود. این خطر می‌تواند به هر دلیلیباشد مثل تبعیض نژادی، ی، قومیتی، مذهبی یا عضویت در گروه‌های مختلف باشد. دراین هنگام، از کشوری که احتمال می‌دهد آنجا در امان باشد، درخواست پناهندگی می‌دهد.یا اینکه شخص تابعیت هیچ کشوری را ندارد اما در کشوری که محل ست دائمی اوست،خطر آزار و اذیت و شکنجه تهدیدش می‌کند.

متقاضیپناهندگی(پناهجو) باید دلایل خود را ثابت کند یعنی ثابت کند که ترس او موجه است.کشور موردنظر نیز این دلایل را بررسی می‌کند و تا زمانی که نتیجه نهایی را اعلامکند، از پناهجو حمایت می‌کند.

چنانچهدرخواست پناهندگی پناهجویان پذیرفته نشود، کشور موردنظر آن اشخاص را مهاجرغیرقانونی معرفی می‌کند. در این هنگام، برخی از پناهجویان مجبور به اقامت موقت می‌شوند، برخی داوطلبانه و برخی دیگر مجبور می‌شوندکه به کشور خود یا کشور محل ست دائمی خود برگردند. البته پیش از اینکه اخراجشوند، اغلب در بازداشت اداره مهاجرت کشور موردنظر قرار می‌گیرند.

-         ضرورت وکیل برایمهاجرت

وکیلمتخصص مهاجرت با آشنایی با قوانین مهاجرت هر کشوری، علاوه بر اینکه به راحتی درخصوص موانع مهاجرت به کشور مورد نظر و نحوه طی کردن مراحل مهاجرت، به شخص کمک می‌کند،می‌تواند در خصوص اینکه کدام کشور قوانین و محدودیت‌های کمتری برای مهاجران دارد،اشخاص را راهنمایی کنند. همچنین، می‌تواند مراحل اخذ ویزا را پیگیر کند. علاوه برآن، می‌تواند در کشور مورد نظر بحث‌های مربوط به اشتغال، محل ست و یا سرمایه‌گذاریو قوانین مربوط به آن را پیگیری کند. همچنین، اشخاصی که به کشور خارجی رفته‌اند واکنون مایل به بردن خانواده‌شان هستند، می‌توانند کارهای آن را به یک وکیل متخصصمهاجرت بسپارند.

 

 

بهترین وکیل ملک + معرفی وکیل امور ملکی

وکیل ازدواج موقت در مشهد

وکیل جرایم رایانه ای

کشور ,مهاجرت ,تابعیت ,یک ,شخص ,کشوری ,آن کشور ,در کشور ,برخی از ,کشوری که ,محل ست ,وکیل متخصص مهاجرت ,موسسه حقوقی بین‌المللی ,داشتن اموال غیرمنقول

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

nopatmizo cheapconverse نمایندگی رسمی ایرانسل و رایتل در استان قم مطالب اینترنتی سایت تفریحی Randomize تقلب در مواد غذایی دانلود رایگان نرم افزار بازی فیلم .... reentcurdeho کسب درامد از اینترنت و نکات پشت پرده lyitzenexcal