محل تبلیغات شما


وکیل روزه‌ خواری | مجازات روزه خواری


چنانچه اطلاعی ندارید که درشهرتان وکیل متخصص روزه‌ خواری چه شخصی است، می‌توانید در هر شهری که هستید، باشماره‌های 09129170468 و 09151026897 و 09139153432 و 09026220322 و 02122221663 و۰۵۱۳۶۱۴۴۶۴۵ تماس حاصل فرمایید و تا با کارشناسان ما مشاوره داشته باشید.

-         آیا روزه‌ خواری جرم است؟

درقانون مجازات اسلامی یا قانون خاص، جرمی به نام روزه خواری وجود ندارد. اما ماده‌ایدر قانون مجازات وجود دارد که هر عمل مخالف عرف و عفت عمومی در جامعه را جرمدانسته است. این ماده شامل روزه خواری هم می‌شود چون در ماه مبارک رمضان، عرفجامعه اسلامی این است که مسلمانان روزه بگیرند، بنابراین، روزه خواری در این ماهبرخلاف عرف جامعه خواهد بود.

-         در کدام قانون آمده که روزه خواری جرم است؟

درقانون ایران، جرمی با عنوان روزه خواری وجود ندارد ولی ماده 638 قانون مجازاتاسلامی بیان می‌کند: هرکس علنا در انظار عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامینماید، علاوه بر کیفر عمل به حبس از ده روز تا دو ماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌گرددو در صورتی که مرتکب عملی شود که نفس آن عمل داری کیفر نمی‌باشد، ولی عفت عمومی راجریحه دار نماید فقط به حبس از ده روز تا دو ماه یا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.» این ماده به عنوان عنصر قانونی جرم روزه خواری مطرح می‌شود.

-         اگر کسی ادای روزه خوردن دربیاورد، هم مجرم است؟

ماده638 قانون مجازات اسلامی به صراحت تظاهر به انجام فعل حرام را مطرح کرده است؛ ازآنجایی که روزه‌ خواری عملی حرام مسحوب می‌شود، بنابراین، اگر آن را چه واقعا و چهاز روی تظاهر انجام بدهند، جرم خواهد بود چون هدف، احترام به افرادی است که روزهدارند و چه بسا این احترام با تظاهر به روزه خواری بیشتر زائل شود.

-         برای شکایت ازجرم روزه خواری چیکار باید کرد؟

شاکیباید در دادگاه عمومی محل وقوع جرم شکایت کیفری کند. همچنین، می‌تواند از طریقکلانتری اقدام کرده و کلانتری پس از انجام تحقیقات ابتدایی مانند اظهارات شهود و. گزارشی تهیه کرده و به بازپرس دادسرا ارسال می‌کند. علاوه بر شاکی، دادستان بهعنوان مدعی العموم و هریک از ضابطین قضایی (براساس ماده 21 قانون تشکیل دادگاه‌هایعمومی و انقلاب) در صورت مشهود بودن جرم، می‌توانند آن را گزارش و از آن شکایتکنند.

-         رسیدگی دردادسرا:

اینشکایت پس از ثبت شکواییه توسط شاکی یا دادستان، توسط معاونت ارجاع به یکی از شعببازپرسی دادسرا ارسال می شود. دفتردار پس از وصول شکواییه آن را ثبت و پرونده رانزد بازپرس پرونده ارسال می کند. بازپرس پرونده نیز پس از بررسی محتویات شکایت طرحشده، دستور احضار دو طرف دعوای کیفری را به دفتردار خود می‌دهد. در ادامه احضاریهتوسط مدیر دفتر شعبه بازپرسی تنظیم و برای دو طرف ارسال می شود. هر دو طرف دعوایکیفری، روز رسیدگی در شعبه بازپرسی حضور می یابند و شاکی پرونده شکایت مندرج درشکواییه خود را دوباره مطرح می کند. در مقابل، متهم (روزه خوار در ملا عام) نیزارتکاب جرم را از سوی خود نسبت به شاکی پرونده انکار می کند؛ اما شاکی دعوا شواهدیا مدارکی را برای اثبات موضوع مجرمانه در جلسه رسیدگی دادسرا حاضر می کند. متهمپرونده نیز در دفاع ممکن است ایراداتی را به شاهد وارد کند که در این صورت دادگاهباید به این ایرادات رسیدگی نماید.

-          رسیدگیدر دادگاه:

ممکناست شاکی یا دادستان پرونده از قرار صادره به دادگاه کیفری دو شکایت  کند. با ارسال پرونده به مجتمع قضایی، پروندهاز سوی معاونت ارجاع به یکی از شعب دادگاه‌های کیفری ارسال می‌شود. قاضی دادگاهکیفری نیز پرونده را مطالعه می کند و دستور تعیین وقت جلسه رسیدگی می دهد. زمان رسیدگیبه شاکی و متهم در قالب یک اخطاریه ارسال می‌شود. در روز جلسه رسیدگی، شاکی و متهمدر جلسه رسیدگی دادگاه حاضر می‌شوند. شاکی، دلایل خود را ارئه می کند و در قابلمتهم نیز دفاعیات خود را اظهار می دارد. قاضی ضمن شنیدن به اظهارات دو طرف و بررسیمدارک و دفاعیات دو طرف تصمیم لازم را می‌گیرد. اینکه مدارکی که شاکی ارائه می کندتا چه اندازه معتبر باشد، به رای و نظر قاضی بستگی دارد. در نهایت، ممکن است قاضیقرار صادره در دادسرا را استوار بداند یا اینکه آن را رد نماید.

-         جرم روزه خواری چه مجازاتی دارد؟

براساسماده 638 قانون مجازات اسلامی، هر کس علناً در انظار و اماکن عمومی و معابر تظاهربه عمل حرامی نماید به حبس از 10 روز تا 2 ماه یا تا 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد و در صورتی که مرتکب عملی شود که نفس آنعمل داری کیفر نمی‌باشد، ولی عفت عمومی را جریحه دار نماید فقط به حبس از ده روزتا دو ماه یا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.»

 

بهترین وکیل ملک + معرفی وکیل امور ملکی

وکیل ازدواج موقت در مشهد

وکیل جرایم رایانه ای

روزه ,خواری ,پرونده ,شاکی ,کند ,جرم ,روزه خواری ,می کند ,روزه‌ خواری ,دو طرف ,قانون مجازات ,شلاق محکوم خواهد ,قانون مجازات اسلامی ,وکیل روزه‌ خواری

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Theresa's collection Phyllis's info راز باستان وبلاگ اخلاقی.اعتقادیhanifa دل نوشته های یک ایرانی به ddddd12 خوش آمدید باغ بینش تور تایلند | تور نوروزی تایلند | تور پوکت، پاتایا و بانکوک گودرز صادقی (Goudarz Sadeghi) آتش بگیر....!