محل تبلیغات شما

وکیل مواد مخدر + مشاوره حقوقی رایگان


سامانهوکیل نوین با همکاری وکلای متخصص مواد مخدر آماده حضور در دعاوی کیفری مواد مخدر ومجازات آن و . می‌باشد.

چنانچه نمی‌دانید چگونه ازحقتان دفاع کنید و یا اطلاعی ندارید که در شهرتان قوی ترین وکیل مواد مخدر چه شخصیاست، می‌توانید در هر شهری که هستید، با شماره‌های 09129170468 و 09151026897 و09139153432 و 09026220322 و 02122221663 و ۰۵۱۳۶۱۴۴۶۴۵ تماس حاصل فرمایید و تا باکارشناسان ما مشاوره داشته باشید.

-         آیا اعتیاد جرماست؟

درقانون کشور ما، اعتیاد جرم نیست و فرد معتاد مجرم نیست بلکه این فرد را بیشتربیمار می‌دانند تا مجرم. بنابراین، کمک‌ها و فوریت‌های پزشکی که برای افراد معتادوجود دارد، از این حیث است که فرد معتاد را یک فرد بیمار می‌دانند که باید به اوکمک شود تا اعتیاد خود را ترک کند و زندان جای این افراد نیست مگراینکه مرتکب جرمدیگری مثل اخاذی و سرقت و . شوند یا به خاطر حمل و نگهداری مواد مخدر است کهمجرم شناخته میشوند. اما درمواردی قانون‌گذار عدم ترک اعتیاد یا استعمال مواد مخدر صنعتی را جرم دانسته است.

سامانه وکیل نوین با همکاری وکلای متخصص مواد مخدر آمادهحضور در دعاوی کیفری است.

-         چه کسی می‌توانداز جرم مواد مخدر شکایت کند؟

جرممواد مخدر یک جرم عمومی است یعنی شکایت از آن نیاز به شاکی خصوصی ندارد و هرکسی می‌تواندآن را گزارش بدهد و دادستان به عنوان مدعی‌العموم می‌تواند فرآیند رسیدگی را آغازو پیگیری کند. همچنین، خاتمه آن ارتباطی به گذشت شاکی ندارد و اگر در این زمینهشاکی خصوصی وجود داشته باشد و گذشت کند، صرفا موجب کیفیات مخففه برای مجرم می‌شود؛نه اینکه فرآیند رسیدگی خاتمه یابد.

-         دادگاه صالحبرای رسیدگی به جرم مواد مخدر کدام دادگاه است؟

رسیدگیبه جرائم ناشی از این قانون و جرائم مرتبط با مواد مخدر، در صلاحیت دادسرای عمومیو انقلاب و سپس، در صورت احراز مجرمیت متهم، در صلاحیت دادگاه انقلاب می‌باشد.

با توجه به وجود ارفاق‌ها و خلاهای قانونی که موجب به وجودآمدن حق دفاع برای مرتکبین آن می‌شود، پیشنهاد می‌گردد در صورت وقوع این گونهجرایم به وکیل متخصص مواد مخدر مراجعه گردد.

-         مجازات جرم موادمخدر چیست؟

قانونمبارزه با مواد مخدر برای هریک از انواع مواد مخدر سنتی یا صنعتی و هریک از اعمالفوق، مجازات متفاوتی را پیش‌بینی کرده است که در ادامه به هریک از آن‌ها پرداختهمی‌شود:

-         مجازات اعتیادچیست؟

درقانون ما صرف اعتیاد جرم نیست مگر در دو مورد زیر:

1-      مجازات افراد معتاد:

الف) براساس ماده 15 قانون مبارزه با مواد مخدر، افرادمعتادی که اعتیاد را ترک یا درمان نکنند مجرمند و معتادان به مواد مخدر و روان‌گردانو متجاهر (متظاهر) به اعتیاد و متخلف از تکالیف ناظر بر ترک اعتیاد = به حبس ازنود و یک روز تا شش‌ماه مجازات می‌شوند.

ب) براساس ماده 10 قانون مبارزه با مواد مخدر، معتادانبه مواد مخدر مذکور در ماده 8 که تا یک گرم از آن‌ها را حمل یا نگهداری کنند بهمجازات‌های مواد 8 و 9 محکوم نخواهند شد.»

2-      مجازات افراد غیر معتاد:

براساس ماده 19 قانون مبارزه با مواد مخدر، استعمال موادمخدر یا روان‌گردان‌های صنعتی غیردارویی توسط افراد غیرمعتاد جرم است و این افراد= 1- به بیست تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و یک میلیون تا پنج میلیون ریال جزای نقدیو یا 2- به پنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا ده میلیون ریال جزای نقدیمحکوم می‌شوند.

-         کشت گیاهان برایتولید مواد مخدر چه مجازاتی دارد؟

براساسماده 2 قانون مبارزه با مواد مخدر، ‌هر کس مبادرت به کشت خشخاش کند و یا برایتولید مواد مخدر به کشت شاهدانه بپردازد علاوه بر امحاء کشت در هر بار، بر حسب ‌میزانکشت به شرح زیر مجازاتخواهد شد:

1-      بار اول، یک تا ده میلیون ریال جریمه نقدی،

2-      بار دوم، پنج تا پنجاه میلیون ریال جریمه نقدی و سی تاهفتاد ضربه شلاق،

3-      بار سوم، ده تا صد میلیون ریال جریمه نقدی و یک تا هفتادضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس.

4-      بار چهارم، اعدام.»

-         نگهداری و حملخشخاش چه مجازاتی دارد؟

براساسماده 3 قانون مبارزه با مواد مخدر، هر کس بذر یا گرز خشخاش و یا سرشاخه‌های گلدارو یا به میوه نشسته شاهدانه را نگهداری و یا مخفی و یا حمل کند به صد هزار تا سه‌میلیونریال جریمه نقدیو یک تا هفتاد ضربه شلاق محکوم خواهد شد. در مورد سر شاخه‌های گلدار و یا به میوهنشسته شاهدانه، قصد تولید مواد‌مخدر از آن‌ها باید احراز شود.»

سامانه وکیل نوین با داشتن وکلای متخصص در حیطه‌ کیفری ومواد مخدر در اکثر شهرهای کشور عزیزمان ایران در حال فعالیت می‌باشد.

-         مجازات نگهداریو حمل تریاک چیست؟

براساسماده 5 قانون مبارزه با مواد مخدر، هر کس تریاک و دیگر مواد مذکور در ماده 4 رانگهداری یا مخفی یا حمل کند با رعایت تناسب و با توجه به مقدار مواد به مجازات‌هایزیر‌محکوم می‌شود:

1-      تا پنجاه گرم، تا دویست هزار ریال جریمه نقدی و تا سی ضربهشلاق،  بیش از پنجاه گرم تا پانصد گرم، سه تا هفت میلیون ریالجریمه نقدی و ده تا شصت ضربه شلاق و شش ماه تا سه سال زندان، بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، هفت میلیون تا سی میلیونریال جریمه نقدی و چهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا ده سال زندان،بیش از پنج کیلوگرم، سی تا پنجاه میلیون ریال جریمه نقدی وده تا بیست و پنج ساندان و در صورت تکرار، اعدام و مصادره اموال به‌استثناء هزینه تأمین زندگی متعارفبرای خانواده محکوم.»

-         مجازات خرید وفروش تریاک چیست؟

براساسماده 4 قانون مبارزه با مواد مخدر، هر کس بنگ و چرس و تریاک و شیره و سوخته تریاکرا وارد کشور و یا صادر کند یا تولید یا توزیع و یا خرید و فروش کند و یا در معرض‌فروش قرار دهد با رعایت تناسبو با توجه به مقدار مواد مذکور به مجازات‌های زیر محکوم می‌شود:

1-   تا پنجاه گرم، تا پانصد هزار ریال جریمه نقدی و تا پنجاهضربه شلاق،بیش از پنجاه گرم تا پانصد گرم، از چهار میلیون تا دهمیلیون ریال جریمه نقدی و بیست تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و یک تا پنج سال حبس بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، ده تا چهل میلیون ریالجریمه نقدی و پنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و سه تا پانزده سال حبس،بیش از پنج کیلوگرم، اعدام و مصادره اموال به استثناءهزینه تأمین زندگی متعارف برای خانواده محکوم.»

-         مجازات خرید وفروش هروئین چیست؟

براساسماده 8 قانون مبارزه با مواد مخدر، ‌هر کس هرویین و مرفین و کدیین و متادون ودیگر مشتقات شیمیایی مرفین و کوکایین و نیز عصاره شیمیایی حشیش و روغن حشیش را‌واردکشور کند یا تولید یا توزیع یا صادر کند، یاخرید و یا فروش کند و یا در معرض فروش قرار دهد و یا نگهداری و یا
مخفییا حمل کند با توجه به‌میزان مواد به شرح زیر مجازات خواهد شد:

1-   تا پنج سانتی گرم، از دویست تا پانصد هزار ریال جریمه نقدیو بیست تا پنجاه ضربه شلاق،بیش از پنج سانتی گرم تا یک گرم، از یک میلیون تا سهمیلیون ریال جریمه نقدی و سی تا هفتاد ضربه شلاق،بیش از چهار گرم تا پانزده گرم، از ده تا بیست میلیون ریالجریمه نقدی و سه تا هشت سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق بیش از پانزده گرم تا سی گرم، از بیست تا سی میلیون ریالجریمه نقدی و ده تا پانزده سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق،بیش از سی گرم، اعدام و مصادره اموال به استثناء هزینهتأمین زندگی متعارف برای خانواده محکوم.»

-         آیا دایر کردنقهوه‌خانه جرم است؟

دایرکردنقهوه‌خانه به تنهایی جرم نیست ولی براساس ماده 14 قانون مبارزه با مواد مخدر، هرکس به منظور استعمال مواد مخدر مکانی را دایر و یا اداره کند به پانصد هزار تا یکمیلیون ریال جریمه نقدی و یک تا چهار سال‌حبس و انفصال دائم از خدمات دولتی محکوممی‌شود. مجازات تکرار این جرم، دو تا چهار برابر مجازات اول خواهد بود.» بنابراین، اگر قهوهخانه یا هر محل دیگری، محلی برایمصرف مواد مخدر و یا توزیع و خرید و فروش آن بشود، جرم خواهد بود

اگر شخصی به یکمجرم مواد مخدر پناه بدهد یا او را فراری بدهد، چه مجازاتی دارد؟

‌براساس ماده 21 قانون مبارزه با مواد مخدر،هر کس متهم موضوع این قانون را که تحت تعقیب است پناه و یا فرار دهد و یا در پناهدادن و یا فرار دادن او همکاری کند به یک پنجم تا‌یک دوم مجازات جرم کهمتهم به آن را فرار یا پناه داده است محکوم می‌شود مگر آن که در انجام این اعمالسوء نیتی نداشته باشد. در مورد حبس ابد‌و اعدام مرتکب به ترتیب به چهار تا ده سالو ده تا پانزده سال حبس محکوم می‌شود.

وارد کردن موادمخدر به زندان چه مجازاتی دارد؟

براساس ماده ‌ماده 12 قانون مبارزه با موادمخدر، هر کس مواد را به داخل زندان یا بازداشتگاه یا اردوگاه بازپروری و نگهداریمعتادان وارد نماید حسب مورد به اشد مجازات‌های مذکور در‌مواد 4 تا 9 محکوم می‌گرددو در صورتی که مرتکب از مأموران دولت باشد، به انفصال دائم از مشاغل دولتی نیزمحکوم می‌شود.»

                                             

 

بهترین وکیل ملک + معرفی وکیل امور ملکی

وکیل ازدواج موقت در مشهد

وکیل جرایم رایانه ای

مواد ,مخدر ,میلیون ,ریال ,نقدی ,یک ,مواد مخدر ,و یا ,نقدی و ,ریال جریمه ,جریمه نقدی ,برای خانواده محکوم ,استثناء هزینه تأمین ,تأمین زندگی متعارف ,هزینه تأمین زندگی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رک اچ پی آسیا _ آلما شبکه پرداز مسعود معاونی فونیا | Maillot De Football Pas Cher Officiel - Tous Les Lays Et & Les Clubs بی قرار وب سایتی مثل هیچ کجا . بهترین ها و جدید ترین ها و زیبا ترین ها به سوی خدا jesvahochill ... همسفران آقا